Auto 5 Octombrie 2011 01:20
Seat ne arata noul Mii, un model de clasa mica, dezvoltat pe aceeasi platforma pe care mai stau si VW Up si Skoda Citigo.

Dupa “originalul”, ca sa-i zicem asa, VW Up si dupa versiunea ceha, Skoda Citigo, iata ca si Seat vine cu propria interpretare, Seat Mii. Ati ghicit instant, noul Seat Mii este versiunea marcii spaniole a lui VW Up, mini-ul pentru care grupul VW are planuri mari.

N
oul Seat Mii vine cu o parte frontala interpretata in stilul Seat, dar aici este o problema. In spiritul caracteristic al marcii, Seat Mii ar fi trebuit sa fie versiunea sportiva, insa mie nu mi se pare un design chiar asa dinamic cum ar fi trebuit. Din contra, Mii este cam la fel de “batran” la nivel vizual ca si Skoda Citigo.

Seat Mii are acelasi motor cunoscut deja, unul pe benzina, de... citeste mai multe despre noul Seat Mii pe Motorstory.ro (+ galerie foto).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.