Auto 3 Noiembrie 2011 01:20
Peugeot a dezvaluit noul model de clasa mica al marcii. Peugeot 208 afiseaza un design complet diferit si vine cu niste motoare incredibil de economice.

Francezii au prezentat astazi noul Peugeot 208, urmasul unul prim model (206) foarte apreciat pentru design si al unul alt model (207) care nu arata deloc rau.

Era insa vremea pentru schimbare, iar Peugeot a ales sa fie una de proportii. Noul Peugeot 208 arata cu totul altfel in cam orice aspect. Este mai mic la exterior, dar mai mare la interior, este (mult) mai usor decat 207, iar francezii spun ca Peugeot intra intr-o noua era cu acest nou model.

Designul nu este chiar surprinzator pentru Peugeot, dar suprinde prin diferenta uriasa vis-a-vis de 207.
Prima data remarcam grila tot mare, dar intr-o noua forma, plus farurile cu LED-urile pentru lumina de zi scoase din profilul general si stopurile “bumerang” destul de ciudate.

Contrar curentului general, Peugeot 208 este mai mic... citeste mai multe despre Peugeot 208 pe Motorstory.ro (+ galerie foto & video)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.