Va imaginati ca Dacia va avea sistem multimedia cu GPS integrat? Sau motor turbo, pe benzina? Dacia Lodgy aduce o multime de premiere. Am aflat si preturile!

Dacia Lodgy tocmai si-a facut debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva. Acum stim tot despre masina (inclusiv preturile pentru Romania) si avem o galerie foto completa. Surprizele sunt mari!

Noua Dacia Lodgy masoara 4,5 metri
(ca idee, Logan MCV are 4.47 metri) si este disponibila in configuratie cu 5 sau 7 locuri. Despre design am mai discutat, poate nu-i cel mai frumos monovolum din lume, dar in mod sigur este printre cele mai utile. Ofera un portbagaj de 827 litri in configuratie cu 5 locuri, 207 litri cand sunt utilizate toate cele 7 locuri si 2.617 litri cu ambele bancheta spate rabatate.

O supriza foarte mare gasim la interior. Unul clar peste ce... afla preturile noii Dacia Lodgy pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.