Auto 13 Martie 2012 01:20
Kia a dezvaluit "secretele" tehnice ale noii generatii ceed. Coreenii au plusat serios la toate capitolele si vor sa se apropie rapid de standardele clasei.

Avem un nou set de poze cu noua Kia ceed, dar si detalii complete despre motorizari. Si este important sa vedem ce-i pe sub capota noului ceed, pentru ca sunt schimbari majore in gama de propulsoare, plus o surpriza la nivelul transmisiei, plus alte cateva suprize la capitolul echipamente.

Kia ceed s-a maturizat mult, iar aceasta a doua generatie este mai lunga si mai joasa decat primul model. Totul pentru mai mult spatiu si o mai buna tinuta de drum, capitol la care si primul model s-a descurcat foarte bine. Dealtfel, platforma tehnica este complet noua.

Noua Kia ceed este si mult mai aerodinamica ( coeficient 0,30), iar gama de propulsoare este complet revizuita. Se porneste de la un motor pe benzina, de... citeste mai multe despre noua Kia ceed pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.