Auto 25 Mai 2012 01:20
 Peugeot 301 este noul model pe care francezii mizeaza in tarile Europei Centrale si de Est. Portbagaj mare, pret convenabil si motoare economice.

Peugeot ne-a arata astazi primele poze cu noua berlina Peugeot 301, pe care o vom avea si in Romania. Vorbim despre o berlina de clasa compacta, cu un design original, nu doar o versiune cu portbagaj a lui Peugeot 308.

V-ati dat seama, Peugeot 301 se adreseaza in special pietelor mai putin dezvoltate ale caror clienti sunt mari amatori de berline. Nu in ultimul rand, Peugeot 301 va veni cu preturi atractive, nu chiar low-cost, nu va concura cu noua Dacia Logan, dar oricum va avea preturi tentante, special orientate catre clientii cu putere financiara redusa.

Interiorul lui Peugeot 301 este unul simplu, modern, dar fara cine stie ce.... citeste mai multe despre noul Peugeot 301 pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.