Auto 20 August 2012 10:05
 Mai rafinat, la fel de masiv, dar mult mai usor, noul Range Rover a trecut printr-o schimbare importanta. Stilul britanic ramane, la fel si luxul.

Land Rover ne arata noua generatie a varfului de gama, modelul Range Rover. O noutate foarte asteptata, in conditiile in care Range Rover este, de multi ani, unul dintre cele mai apreciate SUV-uri de lux.

Cum era de asteptat, avand in vedere succesul celui mai mic model din gama (Evoque), noul Range Rover preia ideea de design a acestuia. Ramane masiv, cu celebra forma patratoasa, cu lateralele asemanatoare modelului de pana acum, dar farurile sunt mai mici, mai elegante, iar partea frontala este conceputa in asa fel incat sa mai stearga din masivitatea caroseriei. Spatele ramane cam la fel, cu exceptia stopurilor dispuse pe inaltime si cu o prelungire pe laterale.

Nici la interior nu sunt modificari majore, doar un tablou de bord schimbat, mai rafinat, cu o consola... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.