Auto 30 Ianuarie 2013 01:20
 Volvo pregateste un model de peste 500 CP, care sa se bata cu sportivele germane consacrate. Volvo S60 Polestar concept este surprinzator de performant.

Masinile Volvo au fost percepute mai mereu ca unele cuminti, sigure, de familisti. Dar suedezii aveau strecurate in gama si cateva modele mai aparte, doar pentru cunoscatori.

Va amintiti de Volvo S60R, ca sa dau cel mai recent exemplu de model sport veritabil, care, la acea vreme se voia un competitor pentru BMW M3. Avea 305 CP, tractiune integrala si niste suspensii foarte bine puse la punct. L-am condus prin 2004, cred. A rezistat pana in 2007, cand Volvo a decis la renunte la versiunile R care existau in gama de mai bine de 10 ani. Acum “R” mai este doar nivel de echipare.

Acum, odata si cu schimbarea profunda a designului marcii intr-unul mai tineresc, Volvo se gandeste sa readuca modelele sport veritabile, dar nu va reveni la... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.