Modelul Kalos este inlocuit in gama Chevrolet pentru Europa de noul Aveo.

Chevrolet a lansat acum ceva timp modelul Aveo, complet nou, ca un inlocuitor pentru Kalos berlina, iar hatchbak-ul Kalos a continuat sa fie in oferta, in versiunile cu 3 si 5 usi. Acum, Chevrolet prezinta un nou Aveo hatchback, complet schimbat la nivel de design fata de vechiul Kalos, dar si fata de versiunea in trei volume.
Designerii au fost destul de entuziasti cu noul Aveo, mai ales la partea frontala, cam prea masiva pentru o masina din aceasta clasa. De asemenea grila uriasa pare cam disproportionata comparativ cu dimensiunile masinii.

Cei de la Chevrolet au anuntat ca, la debutul vanzarilor vor fi disponibile doua motoare, unul nou, de 1,2 litri si 84 CP si cel de 1,4 litri (98 CP) ce va putea fi cuplat si la o cutie de viteze automata.

Sa speram ca Chevrolet s-a ocupat mai mult de capitolul siguranta al noului Aveo hatchback, stiut fiind ca berlina Aveo, testata anul trecut de EuroNCAP, nu a reusit sa obtina mai mult de 2 stele.

Noul Aveo va fi disponibil in showroom-uri incepand cu luna martie a anului viitor.

Noul Chevrolet Aveo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.