Productia lui Vanquish a incetat, dar fanii marcii au la dispozitie un nou supercar din partea exclusivistului constructor britanic: DBS, numai bun pentru James Bond.

Aston Martin a prezentat oficial noul model DBS, despre care spune ca vrea sa fie legatura dintre modelul de strada, DB9 si cel de curse, DBR9.

DBS respecta imaginea de marca a lui Aston Martin, dar impresioneaza mai mult prin rafinamentul designului, posibilitatile de a impresiona ale formelor deja cunoscute parand ca nu se vor epuiza niciodata sub mana unui designer de top. Pur si simplu, DBS nu are cum sa nu-ti placa. De altfel.... ati vazut vreodata un Aston care sa nu placa ?!

Aston Martin DBS: James Bond StyleDBS dispune de un propulsor V12, de 6 litri care livreaza 517 CP si ii permite masinii sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4,3 secunde, viteza maxima fiind de 302 km/h. Motorul V12 este aceleasi folosit de versiunile de circuit DBR9 si DBRS9, in cazul acestora propulsorul fiind setat sa produca peste 600 CP.

Masina, care dispunde de o distributie foarte buna a maselor pe punti si de mai multe elemente de caroserie din fibra de carbon, promite o dinamica de exceptie si o sa vedem probabil curand (la inceputul anului viitor) ce impresie lasa oamenilor cu posibilitati, vis-a-vis de un Ferrari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.