Un nou model de la Jaguar nu vedem prea des, dar britanicii au o mare grija sa impresioneze cand asta se intampla.

Noul XF este o berlina de clasa mare si are rolul de a inlocui modelul S-Type, in gama Jaguar. De asemenea, XF marcheaza si o noua etapa de design pentru constructorul britanic, fiind o declaratie de stil indrazneata, dar fara a depasi o anumita limita, pentru ca, in general, clientii unor astfel de masini sunt destul de conservatori.

Jaguar iese la rampa cu un nou model: XF
Daca S-Type era axat mai mult pe eleganta, noul XF combina eleganta cu o doza destul de mare de agresivitate, in special la partea frontala. Capota cu multe linii si profile sugereaza forta, iar blocurile optice amintesc de cele de pe sportivul XK.

Jaguar iese la rampa cu un nou model: XF

Jaguar promite un comportament rutier sportiv si eleganta desavarsita pentru interior. Nici aspectul practic nu a fost ignorat, portbagajul avand un volum de 500 de litri.

Jaguar iese la rampa cu un nou model: XF

Deocamdata nu au fost anuntate specificatiile pentru Europa, in ceea ce priveste paleta de motorizari. Se stie doar ca americanii se vor bucura, la lansarea din martie 2008, de un propulsor V8 de 4,2 litri, care dezvolta 300 CP in varianta cu aspiratie naturala si 420 CP in versiunea supraalimentata. Ambele variante de motorizare vor fi cuplate la o cutie automata cu sase trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.