Subaru se pregateste sa prezinte noul Forester la Salonul Auto de la Detroit. Pana atunci, niponii au publicat primele poze cu noul model chiar in ajunul Craciunului.
Surpriza de Craciun de la Subaru: noul Forester!Actualul Forester este un model primit destul de ciudat de public, dar asta e doar la prima vedere. Teoretic, masina nu prea are cu ce sa-si atraga clientii. Designul este unul prea clasic pentru zilele noastre, iar faptul ca este considerat un SUV, desi seamana mult mai mult cu un break suprainaltat genereaza controverse si putina confuzie. Si totusi...in cercul oamenilor pasionati sunt multi care iubesc aceasta masina pentru nivelul tehnic al platformei sale in general si pentru sistemul de tractiune integrala in special. Este o masina nu prea ieftina, dar care reuseste sa convinga prin calitatile amintite mai sus. Subaru a mai incercat sa ofere un SUV autentic, B9 Tribeca, dar acesta este un semiesec asa ca sperantele in segment se leaga tot de Forester, adica de noul Forester.

Surpriza de Craciun de la Subaru: noul Forester!Noul Forester a fost prezentat deocamdata in specificatiile pentru pietele asiatice si pentru cea americana, dar va veni si in Europa anul viitor. Masina dispune de un design complet nou si de aceeasi linie generala. Nici dimensiunile nu s-au modificat simtitor. Partea frontala semana, la modul general, cu cea de la noul Impreza, iar calitatile dinamice promit sa genereze iar fidelizare in randul celor ce descopera masina. Noul Forester beneficiaza de sistemul de tractiune integrala Symmetrical All Wheel Drive care asigura o mai buna si mai echilibrata distributie a puterii catre cele 4 roti cu efecte benefice asupra tinutei de drum si a mobilitatii in teren accidentat. Pentru piata americana masina este disponibila cu un motor boxer de 2,5 litri, oferit atat in versiune aspirata, cat si in versiune turbo.
Mai multe detalii vor fi disponibile dupa prezentarea masinii la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.