Mercedes se pregateste de o lansare mai putin obisnuita a coupe-ului CLC.
Un nou model Mercedes: coupe-ul CLC!Germanii vor prezenta la sfarsitul acestei luni noul model CLC, inlocuitorul lui Sportcoupe. Mercedes a ales sa faca lansarea in cadrul evenimentului Fashion Week din Berlin. Pana atunci constructorul ne lasa sa ne delectam cu cateva poze facute la o sedinta foto de promovare a evenimentului si masinii, poze in care apare si fotomodelul Eva Padberg. Aceasta reprezinta brandul Mercedes Benz la evenimentele de moda si lifestyle de la inceputul anului trecut.

Un nou model Mercedes: coupe-ul CLC!Din pacate pozele nu arata cea mai importanta parte a masinii si anume spatele, pentru a vedea designul partii posterioare, foarte important la un coupe.
Mercedes spune ca CLC mizeaza pe dinamica si se adreseaza oamenilor tineri si activi, dar si celor care vor sa ia contact cu coupe-urile Mercedes Benz. Motorizarea de baza va fi asigurata de un propulsor cu 4 cilindri care va dezvolta 184 CP. Din interior nu lipsesc elementele de confort intalnite si pe C-Klasse.
Masina care a participat la sedinta foto, cea pe care o vedeti in fotografii, este un CLC cu pachetul "Sport" si jante de 18 inch.
Dupa prezentarea de la Fashion Week, Mercedes va arata un intreg album foto cu CLC si vom afla si specificatiiile complete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.