Una dintre cele mai apreciate masini sport de la Volkswagen revine intr-o noua forma.

Volkswagen Scirocco in versiune de serie! Primele fotografiiCei de la Volkswagen nu au prezentat inca oficial noul model, ei asteptand debutul din cadrul Salonului Auto de la Geneva, dar cateva poze au "scapat" pe internet, suficient cat sa ne dam seama de aspectul versiunii de serie.

Dealtfel, Scirocco nu arata foarte diferit de conceptul Iroc, cel care l-a prefigurat si a dat sperante fanilor care se gandesc si acum cu nostalgie la primele doua generatii din anii '70 si '80.

Volkswagen Scirocco in versiune de serie! Primele fotografiiScirocco ruleaza probabil pe o platforma putin modificata a lui Golf, dar masina se adreseaza fara indoiala pasionatilor de sport. Cu toate acestea Scirocco este o masina de volum, cu preturi convenabile (acestea vor fi comunicate dupa debutul oficial al masinii), iar la baza va avea motoare cu putin peste 100 CP. Cei ce iubesc puterea vor avea insa si propulsoare de genul 2 litri turbo, cu 200 CP, iar Volkswagen va oferi probabil si propulsoare TDI (105 CP, 140 CP si 170 CP).

Volkswagen Scirocco in versiune de serie! Primele fotografii

De asemenea, transmisia DSG este si ea asteptata pe lista de optionale, iar interiorul, care nu difera prea mult de Golf la nivelul plansei de bord, dispune de scaune sport.

Ramane acum de vazut pretul de pornire al noului model si... cum va fi privit de tuneri, pentru ca masina va fi fara indoiala una dintre preferatele tunerilor.

Aici puteti gasi informatii despre primele doua generatii Scirocco.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.