Peugeot a prezentat varianta break a modelului 308, masina tintind si clientii de monovolume nu doar pe cei de break-uri.
Geneva 2008. Break-ul monovolum: Peugeot 308 SWNoul 308 SW este poate unul dintre cele mai interesante versiuni break pentru o anumita categorie de oameni. E vorba de si ce au nevoie de modularitatea si spatiul unui break, dar nu le este indiferent nici design-ul, pe de o parte si nici atmosfera din masina, pe de alta parte. Iar atmosfera deosebita este asigurata in principal de plafonul transparent (oferit optional) ale carui dimensiuni au crescut cu 27% fata de generatia anterioara, ajungand la o suprafata de 1,68 metri patrati. Practic, plafonul panoramic se intinde pe aproape toata suprafata celor 5 locuri ale masinii. 308 SW dispune insa si de doua locuri suplimentare, amplasate pe suprafata portbagajului. Acestea, ca si scaunele de pe randul doi pot fi rabatate complet. Capacitatea portbagajului in configuratie cu 5 locuri este de 573 de litri, iar in configuratie cu doua locuri aceasta creste la 1.736 de litri.

Geneva 2008. Break-ul monovolum: Peugeot 308 SWPeugeot 308 SW este disponibil cu o varietate de 5 motoare pe benzina (de la 95 CP la 175 CP) si 3 propulsoare HDi de 90 CP, 110 CP si 136 CP.
La nivelul transmisiilor s epoate opta fie pentru o cutie manuala cu 5 trepte, fie pentru una tot manuala cu 6 trepte, fie pentru una automata cu doar 4 trepte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.