Seat a prezentat noua generatie a modelului de clasa mica, Ibiza.

Noul Seat Ibiza! Primele poze si informatiiLa putin timp dupa ce am putut admira conceptul Bocanegra, spaniolii au ales sa prezinte si varianta de serie a modelului Ibiza, intr-un cadru restrans, la uzina Seat de la Martorell.

Noua Ibiza a crescut in dimensiuni, avand o lungime de 4.05 metri (fata de 3.98 metri cat avea generatia trecuta) si promite sa fie mai dinamica. De asemenea, noul model promite sa fie si mai practic, cu spatiu interior mai mare si o capacitate a portbagajului de 292 de litri (265 de litri la generatia trecuta).

Noul Seat Ibiza! Primele poze si informatiiDesignul renunta intr-o oarecare masura la rotunjimile generatiei trecute si apeleaza la un nou limbaj estetic denumit de cei de la Seat - "Arrow Design". Este evident ca nu s-a lucrat pe liniile vechii generatii si s-a preferat adoptarea unui stil complet nou. ramane de vazut si cum vor aprecia clientii noul design.

Noul Seat Ibiza! Primele poze si informatii
Cei de la Seat nu dau informatii despre propulsoarele noii Ibiza, dar se stie ca acestea vor fi cele cunoscute, probabil mai eficiente din punct de vedere al consumului si mai putin poluante. Motoarele pe benzina vor emite, toate, mai putin de 160 grame de CO2/km, iar motoarele diesel nu vor depasi 120 grame/km.

Noul Seat Ibiza! Primele poze si informatii
Presedintele Consiliului de Administratie Seat a declarat: "Noul Seat Ibiza este o masina potrivita celor tineri si celor care se simt tineri, celor care apreciaza designul deosebit, sportivitatea si calitatea, dar care sunt sensibili si la problemele de mediu".

Noul Seat Ibiza va debuta la Salonul Auto de la Madrid, pe 22 mai, iar apoi va fi lansat treptat pe pietele din Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.