Bugatti a prezentat versiunea decapotabila a lui Veyron.

Anticipata de ceva timp, versiunea targa a bolidului de 1.001 CP va debuta oficial la mijlocul lunii august, in California, dar Bugatti a prezentat deja cateva informatii despre masina.

Bugatti Veyron Grand Sport: Exclusivism in versiune targaVeyron Grand Sport - aceasta este denumirea oficiala, dispune de un plafon demontabil, care nu poate fi insa depozitat la bordul masinii, deci trebuie lasat acasa. Inginerii spun ca nu au avut alta solutie la dispozitie, pentru ca structura de rezistenta a masinii si spatiul limitat nu permit un soft top retractabil. In plus, la nivelul performantelor masinii, era de preferat ca rigiditatea versiunii targa sa fie aproape la fel de buna ca cea a coupe-ului.

Bolidul nu a suferit nici un fel de modificari la motor si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2,5 secunde, viteza maxima fiind de 406 km/h.

Acum ceva vreme se zvonea ca, din motive de siguranta viteza maxima va fi limitata la aproximativ 350 km/h, dar se pare ca tehnicienii Bugatti au suficienta incredere in structura si rigiditatea masinii incat sa lase viteza maxima la valoarea ei reala.

Bugatti Veyron Grand Sport: Exclusivism in versiune targa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.