Au aparut primele fotografii oficiale cu noul Renault Megane.

Chiar daca fotografiile sunt oficiale, ele nu au fost prezentate oficial. Cei de la www.km77.com au reusit sa faca rost de ele inainte ca Renault sa le faca publice, asa ca acum putem admira ce-a de-a treia generatie Megane.

Noul Renault Megane - fotografii oficiale!Francezii au avut mari probleme cu pastrarea "secretului" designului acestui model, prima lovitura fiind primita din partea revistei Auto Plus, care a prezentat pe larg fotografii de exterior dar si de interior cu noul model. Francezii s-au suparat rau la acea vreme, au facut plangere in justitie, iar sediul revistei franceze a fost perchezitionat, unul dintre redactori fiind anchetat de politie sub acuzatia de spionaj industrial.

Iata ca nici acum, in pragul prezentarii oficiale, Renault nu reuseste sa pastreze secretul (sau ce a mai ramas din el) si "pierde" niste fotografii facute publice de cei de la km77.com.

Noul Renault Megane - fotografii oficiale!Noul Renault Megane preia elemente de design de la Laguna, dar si de la conceptul Megane Coupe. Francezii nu au mai riscat nimic la nivelul esteticii, cum au facut cu a doua generatie (versiunea hatchback). Designul este mult mai "cuminte", iar platforma tehnica are multe elemente in comun cu cea de pe Nissan Qashqai.
Propulsoare vor fi cele deja cunoscute din gama Renault, dar exista zvonuri conform carora versiunea de baza va avea un motor de 1,2 litri. Capitolul diesel va fi acoperit de propulsoare dCi de 1,5 si 1,9 litri, oferite probabil in mai multe versiuni de putere.

Masina va debuta la Salonul Auto de la Paris, dar dupa aceasta scurgere de informatii, francezii vor veni mai repede cu fotografii si informatii oficiale.

Sursa foto: www.km77.com

Noul Renault Megane - fotografii oficiale!

Noul Renault Megane - fotografii oficiale!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.