Constructorul francez a prezentat cel mai mic monovolum al sau, destinat celor ce apreciaza in primul rand stilul.

Galerie foto: Citroen C3 Picasso - Sarm diabolicCitroen isi descrie cel mai nou monovolum, C3 Picasso, ca avand un "sarm diabolic". Daca are cu adevarat vor spune cifrele de vanzari, dupa cativa ani de vanzari. Dealtfel, francezii au ales sa faca un monovolum de clasa mica datorita succesului de care s-a bucurat MPV-ul C4 Picasso, despre care francezii spun ca a fost cel mai bine vandut monovolum in Europa, in primele 6 luni ale lui 2008.

Galerie foto: Citroen C3 Picasso - Sarm diabolicLungimea noului C3 Picasso este de 4.08 metri, iar inaltimea atinge 1,62 metri, suficient, spun francezii pentru un habitaclu confortabil si spatios. Portbagajul are un volum de 500 de litri, performanta posibila si datorita faptului ca scaunele spate sunt culisabile pe o lungime de 150 mm.

La data lansarii (inceputul anului 2009), C3 Picasso va fi oferit cu 2 propulsoare pe benzina (1,4 litri - 95 CP si 1,6 litri - 120 CP) si cu un turbodiesel HDi, de 1,6 litri, in doua versiuni de putere: 90 CP si 110 CP.

Galerie foto: Citroen C3 Picasso - Sarm diabolicInteriorul modern este aranjat dupa tiparul celor de la Citroen: tablou de bord central, cu afisaj digital. Consola centrala gazduieste comenzile sistemului audio si ale climatizarii, iar schimbatorul de viteze este plasat in continuarea acesteia.

Galerie foto: Citroen C3 Picasso - Sarm diabolicC3 Picasso va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris. Masina arata practic si care va fi linia de design a noului Citroen C3, actuala generatie urmand sa fie inlocuita in curand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.