O companie infiintata acum 2 ani prezinta versiunea de serie a unui bolid la care lucreaza de... 2 ani.

E drept ca pe britanicii de la Arash Cars nu-i intereseaza criza economica. S-au apucat de construit masini din pasiune, iar modelul Arash AF-10 este finalitatea acestei pasiuni.

In plina criza, britanicii lanseaza un nou supercar: Arash AF-10Bolidul nu arata deloc rau - din profil seamana chiar cu Ferrari Enzo - si promite performante extraordinare. Compania britanica s-a ocupat doar de design si a apelat pentru partea tehnica la un propulsor V8 de 7 litri, de la modelul Corvette, care furnizeaza 550 CP. Cutia de viteze este una furnizata de un producator de transmisii, este manuala si are 6 trepte.

In plina criza, britanicii lanseaza un nou supercar: Arash AF-10

In plina criza, britanicii lanseaza un nou supercar: Arash AF-10

In aceasta configuratie, Arash AF-10 promite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3,4 secunde, iar viteza maxima este situata la aproximativ 320 km/h. Se stie insa ca motoarele americane suporta multe, asa ca britanicii au in plan si o versiune turbo a lui Arash AF-10, care ar urma sa dezvolte 850 CP. Ramane insa de vazut daca suspensiile si sasiul din fibra de carbon pot gestiona un asemenea nivel de putere si in viraje sau AF-10 se va descurca excelent doar pe liniile drepte.

Chiar daca a fost conceputa pentru performanta dinamica pura, masina vine echipata cu toate sistemele moderne de siguranta si confort, inclusiv tapiterie din piele, sistem de navigatie, camera pentru mersul in marsarier etc.

In plina criza, britanicii lanseaza un nou supercar: Arash AF-10


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.