Automotive Trading Services (ATS), importatorul motocicletelor Harley-Davidson si Buell in Romania, vrea sa vanda anul acesta circa 50 de motociclete, adica o unitate la sapte zile, sub nivelul de 67 de unitati livrate in 2008.
Harley Davidson“Am vandut 67 de unitati in 2008, iar anul acesta speram sa vindem 50 unitati. In primul trimestru al anului am livrat 7 unitati, cu 50% mai putin decat in primele trei luni din 2008 cand am livrat 14 unitati”, a declarat, pentru Wall-Street, directorul de vanzari Harley-Davidson Bucuresti, Marcel Chiva.
Cota de piata Harley-Davidson in 2008 a fost de 13% fiind pe locul 3 in piata la motociclete peste 650 cc. “Speram sa ne mentinem cota de piata, sa fim intre primii trei si in 2009”, a precizat Chiva.
Cifra de afaceri a depasit un milion euro anul trecut. “Pentru 2009 speram sa ajungem la aceeasi cifra de afaceri din 2008 datorita faptului ca accesoriile cat si partea de accesorii vestimentare o sa creasca”, a spus Chiva.
Harley DavidsonHarley-Davidson Bucuresti va avea din vara serviciul buy-back pentru motocicletele achizitionate de la compania din Romania. “Este un proiect prin care noi vom face buy-back incepand din vara, deocamdata cu motocicletele cumparate numai de la noi, iar mai apoi si cu cele care nu au fost cumparate de la firma noastra”, a adaugat Chiva. Potrivit oficialului Harley-Davidson Bucuresti, “piata moto anul acesta ar putea scadea cu 20-25 de procente. Principalul factor pentru scadere este finantarea, companiile de leasing numai acorda credite”.
In prezent, compania are comenzi pentru Harley-Davidson Iron 883 care costa 6.950 euro fara TVA si V-Rod care are un pret de 15.900 euro cu TVA. Modelele au o garantie de 2 ani, fara limita de km. Iron 883 a fost prezentat in America la sfarsitul lunii ianuarie. Target-ul ei sunt clientii pana in 35 ani, are un motor de 883 cc, 53 CP.
Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.