BMW Motorrad a inaugurat un nou centru BMW in China si planuieste o implicare accelerata pe pietele asiatice.

Centrul Boxer Cafe este situat in orasul chinez Chongqing si isi propune sa fie mai mult decat un showroom cu vanzare. Complexul vrea sa fie un punct de intalnite si un centru de comunicatie pentru toti cei care iubesc motocicletele.

Boxer Cafe este al doilea centru de vanzari al motocicletelor BMW in China, dupa cel de la Peking. Constructorul german a luat aceasta decizie pentru ca piata moto din China este in plina expansiune si este acum dominata de motocicletele mici. Cei de la BMW spera ca motocicletele mari, puternice, sa creeze noi grupuri si un nou stil de viata printre entuziasti.

Boxer Cafe pentru chinezi

Noul centru este operat impreuna cu un partener local, numit LONCIN, a carui divizie moto produce cam un milion de motociclete pe an. Orasul Chongqing a fost ales pentru ca imprejurimile sale concentreaza o productie de aproape 6 milioane de motociclete pe an, multi furnizori dar si producatori japonezi avand centre langa acest oras.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.