Dacia pregateste cel mai agresiv Duster, masina urmand sa concureze in una dintre cele mai spectaculoase curse din SUA.

Gata, s-a terminat asteptarea! Dacia a prezentat primele poze reale cu cea mai “nebuna” versiunea a modelului Duster. Cea pregatita pentru cursa de la Pikes Peak (SUA). Va amintiti ca Dacia a mai spus despre aceasta versiune extrema Duster, dar atunci ne-au arata doar un desen.

Acum avem insa primele poze reale cu masina de concurs, fotografiata in timpul unor teste in tunelul aerodinamic. Si vedeti ca arata… impresionant. Un eleron gigant (absolut imens!), caracteristic modelelor care participa la acesta cursa. Plus un difuzor de aer brut, tot foarte mare, dar si o buza de spoiler cat un bar mai mic.

Arata incredibil de agresiv si chiar este. Motorul este un V6 de 3,6 litri de la Nissan, care produce in jur de 850 CP. Stiu ca o sa va intrebati cum se poate obtine atata putere din 3,5 litri. Motorul asta e facut sa... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.