Canicula si praful ridicat pe traseu au facut din Raliul Sibiului o etapa dificila pentru concurenti.

Plecat din postura de deschizator, Bogdan Marisca a fructificat avantajul evolutiei pe un traseu fara probleme de vizibilitate, masina Mitsubishi asigurandu-si un avantaj confortabil imediat dupa terminarea celei de-a doua probe speciale, desfasurata pe timp de noapte. Din acel moment, liderul n-a facut altceva decat sa-si gestioneze avantajul, astfel incat la finalul ultimei probe speciale sa-si treaca in cont cel de-al doilea succes obtinut pe aceste meleaguri.

Bogdan Marisca castiga etapa a saptea din Cupa Mitsubishi Lancer

Plecat din postura de favorit, gratie celor patru victorii obtinute in aceasta competitie, Constantin Aur a fost pus in fata unei misiuni dificile. De parca n-ar fi fost suficiente doar problemele create de praf, campionul en-titre a trebuit sa suporte si consecintele celor trei pene de cauciuc facute in fiecare din cele trei treceri pe a doua proba speciala. Cu toate acestea, el a castigat cele mai multe probe speciale, a terminat pe locul patru in clasamentul general si pe pozitia secunda in topul Cupei Mitsubishi.
Podiumul de cupa a fost completat de Mihai Leu, care s-a dovedit intr-o forma excelenta la Sibiu. Fostul campion national a castigat o speciala si, daca n-ar fi fost pana de cauciuc si problemele de suspensie, cu siguranta ca ar fi avut un cuvant greu de spus in duelul pentru victorie. Pe locurile urmatoare s-au clasat Catalin Cismaru si Sorin Badea, in timp ce lista abandonurilor ii cuprinde pe Horatiu Savu, Marius Herascu si Alexandru Pitigoi, ultimul iesit in decor din cauza lipsei de vizibilitate.
A opta etapa din Campionatul de Raliuri al Romaniei, Raliul Tara Barsei, se va desfasura in zilele de 24-25 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.