Dupa un sezon extrem de agitat, cu esecuri pe ultima suta de metri si despartiri neprogramate, McLaren mizeaza anul viitor pe doi piloti tineri.
Lewis Hamilton nu va avea o misiune usoara in 2008Cei de la McLaren Mercedes l-au cooptat in echipa pe finlandezul Heikki Kovalainen care il inlocuieste astfel pe Fernando Alonso, plecat la Renault, adica la echipa de la care a venit Kovalainen.

Probabil Ron Dennis spera ca intre Hamilton si Kovalainen sa nu mai existe problemele din acest an dintre Alonso si Hamilton, dar....nu se stie. Atat Hamilton cat si Kovalainen au debutat in acest an in Formula 1. E adevarat ca palmaresul finlandezului este departe de cel al britanicului, dar Kovalainen nu a avut deloc o masina la fel de competitiva. Mai mult, Kovalainen a terminat sezonul 2007 cu 30 de puncte, cu 9 mai multe decat mai experimentatul sau coleg Fisichella.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.