Constructorul italian a prezentat masina de Formula 1 in care isi pune sperantele pentru un nou titlu in 2008.

Ferrari a prezentat monopostul de Formula 1 pentru 2008Monopostul, dezvoltat sub numele intern de 659, este construit avand in vedere noile reglementari tehnice din aceste sezon de Formula 1. Una din principalele schimbari este adoptarea noului sistem electronic, care va fi unul standard, folosit de toate echipele si dezvoltata de McLaren Electronic Systems. Transmisia, semiautomata, secventiala, cu 7 trepte este construita in asa fel incat sa poata fi utilizata 4 curse consecutive - aceasta fiind o reglementare obligatorie FIA pentru 2008. Modificari importante s-au operat si la sistemul de franare si la cel de schimbare a treptelor de viteza.

Ferrari a prezentat monopostul de Formula 1 pentru 2008Despre propulsorul V8 de 2,4 litri nu se spune mare lucru, dar inginerii ne asigura ca puterea a crescut. Asta se va vedea cel mai bine la inceputul campionatului, unul care se anunta foarte interesant avand in vedere noile reglementari tehnice.

Ferrari a prezentat monopostul de Formula 1 pentru 2008Aerodinamica masinii de prezentare va fi substantial schimbata la prima cursa de la Melbourne, asta pentru a nu o dezvalui de acum concurentilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.