Britanicii organizeaza un eveniment pentru impatimitii pilotajului pe gheata.

Bentley - spectacol pe gheataBentley s-a gandit sa-si incante clientii, dar si admiratorii, cu un curs de pilotaj pe gheata, care va avea loc in lunile februarie si martie, anul viitor. Britanicii au ales si o locatie deosebita. Este vorba de suprafata unui lac inghetat, din Finlanda, aflat la doar 60 de kilometri de cercul polar.

Bentley - spectacol pe gheataInstructorul celor ce vor sa guste din placerea de a pilota pe gheata va fi Juha Kankkunen, cunoscutul pilot finlandez de raliuri, iar masinile puse la dispozitie de constructorul britanic sunt celebrele Continental, cu puteri de 560 CP si 610 CP.

Bentley - spectacol pe gheataParticipantii vor fi cazati intr-un sat de vacanta, creat de cei de la Bentley special pentru acest eveniment, iar serviciile vor fi unele de lux. Printre celelalte activitati, in afara cursurilor de pilotaj se numara plimbari cu snowmobilul si cu saniile trase de caini.

Pretul unei asemenea vacante de 3 zile este cuprins intre 7.590 si 8.990 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.