Auto 5 August 2010 00:05
Doi producatori de modele accesibile ofera garantie de 7 ani. Este sau nu un avantaj real?

Romanul este carcotas prin definitie, asa ca orice suna bine trebuie sa fie o conspiratie. De ce sa se oboseasca sa faca niste calcule simple, de ce sa priveasca putin mai atent situatia?

Ma refer la garantia record pe care o acorda Kia si mai nou, Hyundai. Multi spun ca este doar o tehnica de marketing si ca, de fapt, tu pierzi pentru ca esti obligat ca in perioada asta sa-ti faci reviziile in service-urile lor, la preturile lor.

7 ani in limita a 150.000 km, garantie transferabila. Bine, de fapt sunt 5 ani pentru masina, din bara-n bara, plus inca 2 ani pentru motor si cutia de viteze. Suna foarte bine si chiar este. Nu pot sa spun ca asta a contat decisiv cand am cumparat masina, dar m-a bucurat. De fapt m-a linistit. Cam asta este rolul garantiei asteia. Sa te linisteasca si sa mentina putin valoarea la revanzare a masinii, prin faptul ca este transferabila. Kia, Hyundai sunt masini ieftine (la propriu!) si se devalorizeaza foarte repede.

Cu ce ma incalzeste pe mine perioada asta de garantie? Pai, stiu ca, daca voi avea o problema – de orice natura ar fi ea – se rezolva fara sa platesc nimic. Este adevarat, in 2 ani n-am avut nevoie sa... continuarea pe Motorstory.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.