Cea mai neobisnuita masina de politie le apartine britanicilor si alearga cu maxim 40 km/h.

Credeati ca le-ati vazut pe toate, nu? Si ca nu mai este chiar neobisnuit ca politistii (din alte tari, evident) sa aiba cate un Lamborghini Gallardo cu care sa alerge vitezomanii pe autostrazi? Pana si Politia Romana are un Mitsubishi Lancer EVO de 295 CP cu care patruleaza pe A2!

Ei bine, exista si opusul, adica cea mai lenta “masina” de politie, care le apartine britanicilor. Masina este de fapt un utilaj agricol, adica un… tractor! Ornat cu tot ce trebuie, adica in culorile masinilor de politie britanice si cu girofar. Unul modern, mic, aerodinamic. Nu ca ar fi nevoie de aerodinamica in cazul acestui tractor a carui viteza maxima este de 40 km/h!

Va intrebati daca au innebunit? Probabil ca da, atata vreme cat au dat 60.000 euro pe acest utilaj de 5 tone, iar in acest pret nu intra si modificarile specifice unui vehicul al politiei.

Afla la ce le foloseste totusi acest "bolid", pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.