Cel mai complex radar costa circa 60.000 euro, dar poate scoate acesti bani foarte repede, de la soferii mai putin atenti.

Ne asteapta zile grele pe noi, soferii. Uniunea Europeana a investit 8,2 milioane de euro intr-un radar complex, pe care nici nu l-am putea numi radar. Este prea putin, pentru ca acest dispozitiv nu suprinde doar viteza unei masini, ci mult mai multe nereguli pe care le poti comite cand conduci o masina.

Inchipuiti-va ca acest aparat complex se afla deja in teste in Germania, Franta, Austria si Finlanda, iar introducerea lui in serviciu – atunci cand va putea produce efecte – este preconizata pentru anul 2013. Da, mai sunt 2 ani pana atunci, dar atunci cand vor incepe sa curga amenzile, investitia in acest radar va fi amortizata rapid.

Ce face acest radar?
Ei bine, in afara de faptul ca “afla” instant viteza cu care circula o masina, aparatul... citeste articolul integral pe Motorstory.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.