Ferrari face masini mai bune pentru jurnalisti decat pentru clienti, spune un jurnalist britanic. Acesta firma ca italienii isi "tuneaza" masinile pentru presa.

Nu stiu daca-l stiti pe Chris Harris, omul este unul dintre cei mai buni jurnalisti auto din lume (e o parere personala), este freelancer si ii puteti vedea materialele pe EVO.

Ei bine, Harris a hotarat sa povesteasca, acuzator, despre niste practici deloc corecte ale celor de la Ferrari, atunci cand dau masini pentru teste. Britanicul spune ca, de fiecare data cand testeaza un Ferrari, departamentul de comunicare incearca (si reuseste) sa controleze cam tot. Adica nu pune pur si implu masina la dispozitie jurnalistilor, ci ii intreaba mai intai unde, cum si cand vor testa masina. De ce? Ca s-o poata “aranja”…

Masinile de teste Ferrari sunt.. tunate

Motivul pentru care Ferrari vrea sa stie exact unde si cum va fi testata masina este unul... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.