Pretul benzinei a ajuns deja sa inghita o parte tot mai mare din bugetul familiei. Cum sa facem economii, dar sa ne si deplasam civilizat? Iata cateva solutii!

Ne-am lamurit, sper, ca pretul carburantilor nu se va mai reduce. Nu vom mai vedea la pompa un pret de 4 lei/litru, asta-i clar, chiar daca piata internationala va dicta reducerea pretului barilului de petrol. Pur si simplu, in Romania, pretul benzinei va gravita, in cel mai bun caz, in jurul a 6 lei/litru.

Decat sa facem proteste inutile, cu alimentari de 0,5 litri si platit in monezi de 1 ban, care nu vor impresiona niciodata companiile petroliere, mai bine ne gandim cum am putea sa nu dam chiar 50% din venituri pe carburant. Solutii exista, trebuie doar sa fi deschisi catre nou si suficient de puternici incat sa renuntam la lenea proverbiala a romanilor.

Nu ma intelegeti gresit, daca iti permiti sa mergi cu masina in aceste conditii, foarte bine!
E meritul tau ca ai suficiente resurse pentru a nu fi incomodat de cresterea nebuneasca a preturilor!
Eu vreau sa ofer cateva sfaturi pentru cei care nu au salarii de mii de euro, pentru cei care, ca multi altii din Romania, se descurca... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.