Fostul pilot Top Gear, celebrul The Stig, a facut un top 5 al celor mai proaste masini pe care le-a condus in cei 7 ani in care a participat la show-ul britanic

Fostul Stig de la celebra emisiune Top Gear, cel dat afara de BBC dupa ce a anuntat ca-si publica biografia si implicit ca isi va dezvalui identitatea, profita de pe urma experientei in cadrul show-ului britanic.

Ben Collins, acesta fiind numele real al fostului Stig, a facut publica o lista a celor mai proaste masini pe care le-a condus in cei 7 ani cat a pilotat pentru Top Gear. Masinile sunt din clase diferite, dar reprezinta cele mai crunte dezamagiri pentru Collins vis-a-vis de ceea ce astepta de la ele, in functie de segmentul in care activeaza.

Iata si topul, incepand cu locul 1, adica cea mai proasta masina, in viziunea... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.