Iata care sunt cele mai ieftine modele compacte din Romania, la acest moment. Pe langa preturile afisate, puteti face rost de reduceri daca sunteti hotarati.

Clasa compacta, cea mai populara si cea mai logica pentru multi clienti, s-a revigorat recent cu cateva modele noi. Nu ca nu ar fi deja aglomeratie in acest segment, dar e bine sa ai cat mai multe optiuni. In primul rand pentru ca poti profita de batalia preturilor pe care o duc intre ei si in al doilea rand pentru ca poti alege o masina la un pret buna, care sa-ti si placa, nu doar sa-ti fie utila.

Cam tot segmentul compact actuala este format din modele “vechi” de cam 2 ani de zile. Asadar, masini de conceptie noua, foarte actuale, cu dotarile de baza incluse chiar ceva in plus. Cum am spus, sunt excelente ca raport pret, dimensiuni, utilitate. Adica sunt suficient de mici in oras, ofera suficient de mult spatiu si pot merge si la munca, dar si in vacanta, fara sa simti vreun inconvenient.

Sa vedem acum un top al celor mai ieftine astfel de modele.
Din start va spun ca preturile sunt foarte apropiate si am incercat sa compar masini echitabile si la nivel tehnic. De asemenea, am vrut sa avem o lista cu cele mai... continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.