Cum sa te bucuri de performantele masinii, fara a-i pune in pericol pe cei din jur. Sfaturi utile pentru condusul sportiv.

O serie de sfaturi despre condusul sportiv. Si ca sa ne intelegem, nu promovez condusul in viteza cand nu e cazul, riscant, cu incalcarea legii. Ba chiar sunt unul din cei care fac crize de nervi cand vad indivizi inconstienti, care se bazeaza pe faptul ca ceilalti se vor feri din calea lor.

Aici vreau sa-ti spun doar cum sa te bucuri de masina ta, mai ales daca ai una ceva mai sportiva, cu o suspensie relativ tare. Pentru ca a venit vara, e cald, este aderenta si – daca esti pasionat de masini – imposibil sa nu-ti placa sa turezi putin motorul si sa fluieri pneurile intr-un viraj. Pana la urma, masina nu este chiar pentru toata lumea un simplu mijloc de transport intre punctele A si B.

Mai vreau sa spun ca nu sunt vreun pilot. Sunt doar un sofer amator, cu ceva experienta, iar sfaturile urmatoare pot parea absolut banale pentru unii. Ei bine, crede-ma, am vazut o multime de soferi cu masini sport, puternice, care habar n-au sa ia un viraj.

Iti recomand, inainte, sa citesti si... vezi continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.