Pe stradutele din Bucuresti am testat sistemul de parcare automata de pe BMW 650i Cabrio. Merge mai repede si mai precis decat ai crede la prima vedere.

Timp de doua zile am testat noul BMW Seria 6 cabrio (vine si testul curand) si o sa incep sa va prezint unul dintre sistemele masinii asteia – Parcarea automata.

Exact, sistemul de parcare automata, adica tu ai grija de transmisie si frane, iar computerul de volan. Normal, sistemul nu mai are treaba doar cu masinile premium. Eu l-am testat pentru prima data pe Seria 6 numai pentru ca PR-ul de la BMW m-a facut curios cand mi-a spus ca se descurca excelent si nu prea da erori.
Am mai avut masini echipate cu asa ceva, ultimul cred ca a fost Citroen C4, dar niciodata n-am vazut exact cum merge sistemul. Am incercat de cateva ori, dar ori nu gasea nici un loc suficient de mare pe stradute, ori se facea deja coada in spatele meu pana gaseam unul.

Ei bine, e simplu. Mergi incet (cu vreo 30 km/h) pe langa sirul de masini, iar senzorii scaneaza spatiile dintre ele. Cand gaseste unul care s-ar potrivi, iti spune sa opresti si sa... citeste continuarea pe Motorstory.ro (+ VIDEO)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.