Auto 8 Februarie 2012 01:20
Te grabesti sa pleci si vrei sa deszapezesti cat mai repede masina? S-ar putea sa nu-ti mai placa la vara, cand vei vedea urmele de pe ea!

Nu-i mare lucru, nu? Sa dai zapada de pe masina, s-o dezgheti ca sa poti merge cu ea.. Insa am vazut zilele astea niste “tehnici” cel putin ciudate, de parca respectivilor le pasa doar sa curete masina acum, cu orice pret, fara sa se gandeasca cum va arata la vara, uscata si spalata.

Poate sunt eu maniac, dar tin la masina mea si n-am chef s-o vad zgariata si cu vopseaua matuita doar ca s-o curat acum in timp record. Asa ca n-am pretentia sa fie gata de drum in 10 minute, ci prefer sa-mi iau marja de timp ca sa fac o treaba buna. Iata cum procedez eu si cred ca asa-i cel mai bine:

- inainte de a curata orice altceva, fac in asa fel incat sa deschid o usa si pornesc motorul. Oricum, eu sunt de parere ca motorul trebuie incalzit iarna. Caldura... citeste continuarea pe Motorstory.ro!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.