In cadrul Salonului Auto de la Paris, principala noutate a celor de la Opel este inlocuitorul modelului Vectra.

Paris 2008: Opel prezinta masina care inlocuieste VectraChiar daca Insignia este deja cunoscuta, fiind prezentata oficial la Salonul Auto de la Londra, pentru majoritatea publicului masina tot atrage inca atentia la Paris, multi dintre cei ce viziteaza standul Opel simtind nevoia sa priveasca formele caroseriei si sa studieze interiorul.

Paris 2008: Opel prezinta masina care inlocuieste VectraInsignia a fost conceputa destul de diferit de Vectra, masina acum mai impunatoare datorita formelor rotunjite si in special datorita partii frontale masive. Dealtfel limbajul stilistic este cu totul altul si se va manifesta si la alte modele ale marcii. Interiorul nu difera mult ca si conceptie fata de cel de la Vectra, dar la nivelul detaliilor schimbarea este evidenta.

Paris 2008: Opel prezinta masina care inlocuieste VectraOpel Insignia va fi disponibila cu o gama de motoare pe benzina cu puteri cuprinse intre 115 CP si 260 CP si cu un propulsor diesel oferit in trei variante de putere. Cel de baza ofera 110 CP si cel mai puternic ofera 160 CP.

Este oficial faptul ca noua Insignia dispune si de tractiune integrala si asta nu doar pe versiunea OPC ci si pe celelate motorizari.

Paris 2008: Opel prezinta masina care inlocuieste Vectra

Paris 2008: Opel prezinta masina care inlocuieste Vectra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.