Cei de la SsangYong au expus un concept care arata ca stilul digerabil isi poate face loc printre modelele marcii.

Paris 2008: SsangYong pare sa fie pe drumul bunIn ultimul timp cei de la SsangYong au devenit destul de cunoscuti. A inceput cu modele gen Musso si Korando, cu celebra inscriptie "Powered by Mercedes Benz" - pentru credibilitate, apoi au aparut SUV-urile: Rexton, Kyron sau Actyon. Toate la un pret foarte convenabil, comparativ cu cel al SUV-urilor cu "nume".

Toata lumea stie ca SsangYong promoveaza un stil... discutabil. Cel putin monovolumul Rodius este prezent in mai toate topurile care listeaza cele mai urate masini din lume.

Paris 2008: SsangYong pare sa fie pe drumul bunIata insa ca exista sperante de mai bine. In standul SsangYong de la Paris exista un concept care ar putea schimba impresia nu tocmai placuta despre stilul constructorului. Conceptul se numeste C200 si este evident un SUV. Poate si datorita faptului ca a fost desenat de Giugiaro arata foarte bine. In plus, oficialii SsangYong spun ca C200 este foarte important pentru companie, pentru ca marcheaza debutul unei noi ofensive de modele - cam 20, construite pe 5 platforme diferite, in decurs de 5 ani.

In plus, o parte din aceste modele ce urmeaza a fi lansate vor fi berline, gama constructorului coreean urmand sa acopere mai multe segmente de piata.

Paris 2008: SsangYong pare sa fie pe drumul bun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.