Va invitam sa vedeti un clip video care arata cum se pot distruge doua pneuri in doar cateva plecari.

VIDEO: Burnout King: Dodge Challenger SRT10Challenger SRT-10 a primit motorul V10 de 8,4 litri de pe Viper, propulsorul asigurand un nivel de putere de 600 CP si un cuplu motor specific americanilor: 758 Nm. Dodge nu comunica cifrele performantelor dinamice ale masinii, dar nu e greu de imaginat ce pot face 600 CP pe muscle car-ul care a primit aprecieri pozitive la adresa trenului de rulare.

VIDEO: Burnout King: Dodge Challenger SRT10

VIDEO: Burnout King: Dodge Challenger SRT10

Din punct de vedere al designului, Challenger SRT-10 Concept nu prea poate fi confundat cu modelul de serie. Este vopsit intr-o culoare speciala, Tornado Red, are capota fata si capota portbagajului din fibra de carbon, dispune de o buza tot din fibra de carbon pentru spoilerul fata, iar interiorul este tratat cu o ambianta si mai sportiva decat la versiunea de serie.

VIDEO: Burnout King: Dodge Challenger SRT10La nivel tehnic, imbunatatile constau in noi amortizoare, mai ferme si modificari necesare pentru a gestiona cei 600 CP si cuplul imens.

Challenger SRT-10 a fost prezentat sub titulatura de concept. Un concept functional, dupa cum arata si imaginile, asa ca americanii il vor putea cumpara in scurt timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.