Germanii si-au amintit ca au creat un adevarat curent in urma cu 10 ani si au lansat o editie aniversara a lui ML 63 AMG.

Mercedes sustine ca in urma cu 10 ani a dat tonul segmentului SUV-urilor (super)sport cu al lor model ML 55 AMG. Masina a fost echipata la acea vreme cu un propulsor V8 de 5,5 litri si 347 CP, iar cifrele erau foarte bune pentru un SUV de dimensiunile lui ML. Acceleratie 0-100 km/h in 6,8 secunde si viteza maxima de 235 km/h. Dealtfel, masina a devenit un best-seller pentru modelele AMG de la Mercedes la acea vreme. Aproximativ 11.000 de exemplare au fost vandute in 4 ani de productie.

Mercedes aniverseaza 10 ani de SUV-uri sport cu un model deosebitGermanii s-au gandit sa marcheze acest eveniment printr-o editie speciala a actualului ML si anume a modelului ML 63 AMG, care va putea fi cumparata incepand cu vara anului viitor. Particularitatile acestei editii speciale sunt la nivelul designului si nu sunt foarte evidente. Nuante speciale de vopseaza, jenti deosebite si mici detalii modificate - suficient totusi pentru ca un cunoscator al modelului sa se simta putin mai "deosebit" decat ceilalti proprietari de ML 63 AMG.

Mercedes aniverseaza 10 ani de SUV-uri sport cu un model deosebitMasina are un propulsor V8 de 6,2 litri care produce 510 CP/6.800 rpm, cuplul maxim fiind de 630 Nm/5.200 rpm. Performantele sunt mult mai bune decat cele ale modelului pe care il "omagiaza". Actualul ML 63 AMG accelereaza pana la 100 km/h in doar 5 secunde si are o viteza maxima limitata eletronic la 250 km/h. Ca idee, consumul mediu este de 16,5 l/100 km.

Mercedes aniverseaza 10 ani de SUV-uri sport cu un model deosebit


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.