Audi a prezentat special pentru piata din China modelul A4 cu ampatament marit.

Chinezii au nevoie de un Audi A4 mai marePiata din China are (inca) niste caracteristici mai ciudate pentru europeni. In afara faptului ca in China se gasesc multe modele cu design "imprumutat" deloc discret de la modele europene consacrate, chinezii au niste preferinte mai aparte pentru masinile europene veritabile.

Chinezii au nevoie de un Audi A4 mai mareDupa ce au lansat modelul A6 cu ampatament marit, pentru piata din China, Audi introduce acum, special pentru aceasta piata si modelul A4 cu ampatament mai lung cu 6 centimetri fata de modelul din Europa. In China acest gen de masini sunt foarte cautate in special ca automobile de protocol pentru oficiali si oameni de afaceri.

Audi ofera deocamdata doua propulsoare pentru aceasta versiune. Este vorba de propulsorul de 2 litri TFSI, cu o putere de 180 CP si V6-ele de 3,2 litri si 265 CP.

O alta caracteristica a pietei chineze este faptul ca nu "digera" motoarele diesel, ca urmare putini producatori ofera propulsoare diesel pe aceasta piata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.