Carlex, divizia de automobile premium si de lux a Grupului BDT, a rezervat de aproximativ 6 luni unul dintre cele 21 de modele Lamborghini Reventon fabricate in editie limitata de producatorul italian.

Lamborghini Reventon, rezervat pentru Romania"De aproximativ 6 luni, Lamborghini Reventon este rezervata de Carlex, impreuna cu alti cativa dealeri de automobile premium din Europa. Masina se afla in custodia fabricii din Sant'Agata Bolognese, Italia", a declarat, prentru Wall-Street, Rares Mesaros, directorul executiv Carlex.

Lamborghini Reventon are un pret de 1.605.310 euro cu TVA. Reventon a fost facut in 21 de exemplare. Primul a fost pastrat pentru muzeul Lamborghini.

Potrivit reprezentantilor importatorului, acest model nu este disponibil in Romania deoarece transportul masinii ar fi foarte scump, insa la solicitarea clientului, Carlex poate transporta masina in orice loc de pe Glob.

Lamborghini Reventon este realizat pe platforma tehnica a lui Murcielago LP640 si dispune de un motor V12 de 6,5 litri, care dezvolta 650 CP. Instrumentele de bord sunt afisate pe trei ecrane LCD.

Lamborghini Reventon, rezervat pentru RomaniaReventon poate atinge o viteza maxima de 340 km/h. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 3,4 secunde, fiind una din cele mai rapide cinci masini din lume.

"In Romania sunt 31 de masini Lamborghini inmatriculate. Pana in prezent, Carlex a vandut un singur model Lamborghini Gallardo Spyder care avea 13.000 km la bord”, a mai spus Mesaros.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.