Auto Italia Group, importatorul Maserati pe piata locala, va oferi cumparatorilor de Maserati Quattroporte in cadrul Luxury Show 2008 un sofer timp de 6 luni, platit de companie.

Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni„Maserati lanseaza o oferta unica pe piata din Romania: serviciile unui sofer pentru fiecare nou Maserati Quattroporte. Astfel, pentru a completa imaginea unui model ce se remarca in primul rand prin caracterul exclusivist, AutoItalia Group va angaja cate un sofer pentru fiecare nou Quattroporte comandat in timpul expozitiei”, au precizat reprezentantii AutoItalia Group.

Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luniSoferii vor insoti clientii noilor modele pe o durata de 6 luni, costurile salariale urmand sa fie suportate in totalitate de AutoItalia Group.

In Romania, in ultimii 5 ani, AutoItalia a importat 127 unitati Maserati: 58 Quattroporte, 41 Granturismo, 20 Coupe si 8 Coupe Sypder.

In 2004, la Salonul Auto din Frankfurt, prin modelul Quattroporte, Maserati a reinventat categoria de „Luxury Sport Sedan”.

Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luniDe asemenea, tot pe durata expozitiei 4-7 decembrie 2008, Maserati va oferi fiecarui cumparator de Granturismo si Granturismo S, cate un ceas exclusivist marca Audemars Piguet sau un set de cinci genti de calatorie marca Salvatore Ferragamo.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.