Noua berlina de clasa mare a germanilor a fost prezentata neoficial prin intermediul unor poze "pierdute" pe internet.

Iata noul Mercedes E-Klasse!Noua generatie a berlinei de clasa mare E-Klasse este urmatoarea lansare importanta a celor de la Mercedes. Germanii au programat prezentarea oficiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in luna martie a anului viitor, dar primele poze si informatii ar urma sa vina mai repede.

Pana la prezentarea oficiala, cateva poze din cele de presa au scapat, probabil deloc intentionat, pe internet, asa ca, desi pozele sunt mici, ne putem face o idee asupra liniilor generale ale modelului care urmeaza sa concureze Seria 5 si Audi A6, ambele cu ceva ani de cariera in spate.

Iata noul Mercedes E-Klasse!Inca de la Salonul Auto de la Paris, din acesta toamna stiam cam cum va arata partea frontala a masinii, de la modelul ConceptFascination, prezentat in premiera de Mercedes la salonul parizian. Designerii nu au renuntat la "fata cu 4 ochi", dar aceasta a evoluat. Blocurile optice principale au acum forma unei picaturi, iar cele mici au forma unui romb. Dealtfel, cam toate detaliile au fost desenate putin mai "taios" pentru a sublinia liniile puternice ale masinii. Stopurile au un cu totul alt desen, cu o suprafata mai mare, o sectiune din ele fiind montata pe capota portbagajului. Evident, acestea sunt luminate de LED-uri.

Iata noul Mercedes E-Klasse!Desi oficial nu se stie nimic despre motorizarile masinii, se pare ca si la acest capitol vor fi schimbari importante, mai multe propulsoare noi urmand sa-si faca aparitia, iar cele cunoscute vor fi eficientizate.

Cum se intampla aproape de fiecare data, dupa ce cateva poze oficiale ajung sa fie publicate pe internet, urmeaza si prezentarea oficiala, cu poze de presa si informatii despre masina respectiva. In cateva zile vom vedea probabil si imaginile oficiale, la rezolutie mare.

Pana vom avea mai multe poze/informatii spuneti-ne cum vi se pare noul E-Klasse.

Sursa: AutoBlog


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.