Ai vazut un bolid exclusivist pe soselele patriei? Spune-ne si noua!

Iata cateva dintre cele mai interesante subiecte pe forumul Sotto.

Ce supermasini circula prin Romania?"Acum doua seri am vazut un Carrera GT pe Dorobanti, mergea spre ASE. Nenea de la volan mergea linistit, din cand in cand mai tura putin motorul, se auzea absolut superb. Nu era inmatriculata in ro. Cred ca erau nr de germania." - subiect postat de userul dark. Continuarea discutiei aici

Ai vazut si tu o supermasina care isi chinuie suspensiile prin Romania? Spune-le si celorlalti utilizatori Sotto pe aria special dedicata acestui subiect.

Tehnica
Ce supermasini circula prin Romania?"Daca merg cu masina la 1.500-2.000 de ture inseamna ca e subturat? Adica o sa am probleme cu injectoarele etc.? e vorba de un motor pe benzina de 1,6 litri." - userul dundee. Intreaga discutie aici.
Daca te pricepi la tehnica si poti da un sfat bun, de ce sa n-o faci pe forumul Sotto, in sectiunea Tehnica?

"E adevarat ca Sandero consuma mai putin decat Logan?? Cica i-au facut niste modificari la softu de la motor si consuma mai putin cam cu 0,5 la suta.". Intrega discutie aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.