Va prezentam unele dintre cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Ce pneuri de iarna luam?"Dupa zeci de review-uri citite pe net, m-am hotarat la Dunlop WinterSport M3. Le-am luat cu 210 lei bucata si le-am pus pe masina, cam degeaba deocamdata, ca e cald. Primele impresii: zgomot mai mare (alea de vara sunt Michelin Energy), dar cam atat. Nu am iesit din Bucuresti in ultimul timp, asa ca habar n-am cum se comporta pe zapada/gheata etc.

Poate sa-mi spuna cineva daca le-a incercat cat de bune sunt?

Nu stiu daca am facut neaparat cea mai buna alegere. La service mi-au zis ca sunt mai bune Wintersport 3D, dar erau si mai scumpe. Ma mai gandeam si la Continental (parca!) Ultragrip 7+, dar erau si mai scumpe decat Dunlop Wintersport 3D.

Voi ce aveti pe masini si cum merg? Sunt o gramada de pneuri de iarna si e al naibii de greu sa te decizi! Oricum, sper sa fiu multumit de WinterSport M3, ca altele nu-mi mai permit iarna asta." - userul "jones". Daca vrei sa afli mai multe pareri despre pneurile de iarna, intreaba pe forumul Sotto.

Cea mai mica distanta la franare
"Cred ca e la Porsche. Am vazut odata un 911 parca, cred ca era Turbo, care a franat de la 100 km/h in 34 de metri. N-am auzit de nici o masina de serie care sa franeze mai bine de atat." - userul "mikes". Intreaga discutie pe forumul Sotto.

Benzina sau diesel. ce merita cumparat?
"Inainte era clar ca, daca mergi mult, iti iei diesel. Acu, cand motorina e deja mai scumpa decat benzina - nu credeam ca am sa vad vreodata asta, in fine, ce merita cumparat? Benzina sau diesel? Daca aveti masini diesel, in cati kilometri credeti ca ati recuperat diferenta in plus pe care ati platit-o pt diesel.
Cu alte cuvinte, daca fac cati km pe an e rentabil sa iau diesel?" - userul "eugenius". Intreaga discutie aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.