Va invitam sa luati parte la cele mai interesante discutii de pe forumul Sotto.

Ford Focus superfiabil?
Este Ford Focus superfiabil?“Mai stie cineva ceva de fiabilitatea lui Focus? Am auzit ca primul model este foarte rar prin service si ca e foarte bun ca SH. E cineva pe aici care are un Focus sa confirme? Primul model nu asta de acum..” – userul “speedster”. Stii ceva despre fiabilitatea modelului Ford Focus? Spune-ti parerea aici.

Ce stiti despre Fiat Sedici?
Este Ford Focus superfiabil?“Am o ruda care este interesata de un 4x4 ieftin si s-a gandit la Sedici. Vreau sa spun ca ruda respectiva nu are mare treaba cu masinile, adica nu se pricepe. Cica a fost la Fiat, a intrebat, dar . A auzit cinevanormal ca oamenii de acolo i-au zis numai de bine despre cat de ok e Fiat Sedici si cum merge 4x4 de la el – adica daca e bun de ceva?” – userul “dundee”. Daca stii ceva despre Fiat Sedici, implica-te in discutie.

Ce bolizi mai circula prin Romania?
Dodge Viper SRT-10

“In Galati, albastru cu 2 linii albe cum e normal la viper, intr-o seara era sa rupa statuia de la gradina publica in 2 din cauza proastei aprecieri a puterii si a tractiunii pe spate...ar fi fost pacat sa faca praf o asa masina soferul.” – userul “Rommy”. Ai vazut si tu o masina exclusivista pe drumurile din Romania? Spune-ne si noua pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.