A inceput concursul! Yuppy si eMAG iti ofera o camera video Sony cu DVD, un gadget must-have pentru orice iubitor de excursii.

Yuppy te provoaca la concurs. Poti castiga o camera video Sony cu DVD!
Ce trebuie sa faci?
Intri in modulul special de concurs, publici o poza interesanta impreuna cu o scurta descriere atractiva pe tema 'Vacanta de iarna' si apoi iti inviti toti prietenii sa-ti voteze poza! Daca pana pe 19 februarie, poza ta primeste cele mai multe voturi, castigi automat o camera video Sony DCRDVD115E, pusa la dispozitie de catre eMAG!
Fiecare utilizator Yuppy.ro poate vota aceeasi poza numai o singura data intr-o zi. Pentru a vota, trebuie obligatoriu sa ai cont de utilizator pe Yuppy.ro.

Descriere Sony DCRDVD115E:
Sony DCRDVD115EInregistrare la definitie standard pe discuri DVD convenabile. Pana la 2 ore de inregistrare pe discuri cu strat dublu. Functia HYBRID asigura un timp de inregistrare suplimentar pe cardul Memory Stick. Senzor CCD 800k pixeli. Obiectiv Carl Zeiss Vario-Tessar cu zoom optic 40x / zoom digital 2000x. Super SteadyShot pentru o stabilitate imbunatatita a fotografiilor si imaginilor video. Ecran panoramic sensibil LCD, de 2,7 inci. Vizor color. Buton Activare rapida pentru pornire imediata din modul de somn. Index de figuri si Index de tip rola de film pentru cautari rapide si usoare. Inregistrarea sunetului surround pe 5,1 canale cu zoom mic pentru dialoguri si sunet mai clare in cazul subiectilor din prim-plan. Pana la 9 ore de inregistrare continua (cu baterie optionala). Conexiune USB 2.0 de mare viteza pentru transfer rapid pe PC (numai iesire). Software Picture Motion Browser distractiv si usor de utilizat, cu functie de asistare a incarcarii pe web.
Concursul se desfasoara intre 19 ianuarie si 19 februarie 2009. Castigatorul va fi anuntat luni, 23 februarie, urmand ca premiul oferit de eMAG sa fie ridicat intre 25 - 27 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.