O sinteza a celor mai interesante discutii de pe forumul Sotto.
Honda Accord Tourer"Ce parere aveti de Honda Accord? Cateva informatii despre fiabilitate de la posesori sau ce imi recomandati ca inlocuitor." - Spune-ti parerea despre Honda Accord in acest topic.
Ce sa cumpar la 10.000 euro, masina noua?
"As vrea sa iau o masina noua, cu maxim 10.000 Euro. Vreau sa fie mica, consum rezonabil, fiabila si sa nu aiba service si intretinerea scumpe, mai ales ca este obligatoriu sa treci pe la service ca sa pastrezi garantia. Orice sfat este bine venit, mai ales din experienta proprie. Multumesc, AD" - Intreaga discutie o gasesti aici.
Fiabilitate Skoda Octavia 1,9 tdi 4x4
"As dori sa achizitionez o Skoda Octavia Break 1,9 TDI 4x4. Va rog sa imi comunicati informatii in legatura cu fiabilitatea acestui model. Va multumesc." Tu ce stii despre Octavia TDI 4x4? Comenteaza pe forumul Sotto.
Programul Rabla 2009

"de cat timp trebuie sa fiu proprietarul unei Dacia pentru a putea beneficia de programul "RABLA" ?" - intreaga discutie o gasesti pe forumul Sotto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.