Constructorul auto german BMW adauga anul acesta gamei xDrive inca trei modele, noul X1, Seria 7 si un model M, potrivit companiei.

BMW X1 aduce caracteristicile unui Sport Actvity Vehicle pentru prima data la modele de dimensiuni compacte in segmentul premium.Anul trecut, BMW a vandut in intreaga lume 323.293 automobile echipate cu sistemul inteligent xDrive. Procentul de automobile echipate cu xDrive a crescut la 27% din volumul total al vanzarilor marcii in 2008.
Succesul are la baza extinderea gamei BMW X, precum si noi versiuni de modele cu tractiune integrala pentru BMW Seria 3 si BMW Seria 5. Ultimul introdus in gama a fost BMW 320d xDrive.

Romania se dovedeste una dintre cele mai bune piete pentru BMW X5. Modelul detine 36% din totalul livrarilor marcii pe acest an, ceea ce reprezinta cea mai buna performanta la nivel mondial.

BMW Seria 3 TouringIn 2008, au fost livrate in Romania 873 unitati BMW X5, 278 unitati BMW X3 si 218 unitati BMW X6, model lansat in luna mai. BMW Seria 3 320d xDrive a diversificat gama de modele cu tractiune integrala, oferind pentru prima oara combinatia xDrive-motor de patru cilindri la un sedan BMW. In medie, in 2008, doua din trei automobile livrate au fost echipate cu sistemul BMW xDrive. Modelul 320d xDrive Touring, disponibil in Romania la un pret de 38.259 euro cu TVA, este echipat cu un motor de 2,0 litri diesel si 177 CP. Emisiile de CO2 sunt de 146 g/km.

Citeste articolul integral pe Wall-Street


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.